Ματσιούλις: «Δεν διαλέγουμε παιχνίδια»

Ματσιούλις: «Δεν διαλέγουμε παιχνίδια»

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε για τη νοοτροπία της ΑΕΚ και τη νίκη επί του Χολαργού

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την νίκη της ΑΕΚ επί του Χολαργού και σχολίασε πως η συγκέντρωση ήταν το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας για να έρθει η νίκη ενώ σημείωσε πως η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα που διαλέγει παιχνίδια

Ο Λιθουανός φόργουορντ σχολίασε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ2: «Ξέραμε πόσο δύσκολα είναι στην έδρα του Χολαργού, γιατί οι αντίπαλοι είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν για το παιχνίδι κι έπαιζαν στην έδρα τους. Το «κλειδί» ήταν η συγκέντρωση από την αρχή, αρχίσαμε πολύ καλά, με μεγάλη ένταση.

 

Μετά από αυτό, όμως, μειώσαμε το ρυθμό μας, κάναμε λάθη, πήραμε βιαστικά σουτ και ο Χολαργός μπήκε στο παιχνίδι, βγήκε σε αιφνιδιασμούς και πέτυχε εύκολα καλάθια. Μέχρι το τέλος, το σκορ ήταν κοντά και το ματς έντονο, όπως περιμέναμε».

Όσο για το αν κράτησε ενέργεια η ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε: «Όχι, δεν κρατούσαμε ενέργεια για κανένα παιχνίδι, γιατί κόντρα στον Χολαργό δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Είναι καλή ομάδα κι έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, για να πάρουμε τη νίκη.

Νικήσαμε και τώρα θα κοιτάξουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαστε ομάδα που διαλέγει παιχνίδια και σκέφτεται μόνο τα σημαντικά. Για εμάς, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ