Άρης: Ομιλία Παπαγεωργίου μετά τη «σφαλιάρα» από τον Κολοσσό

Άρης: Ομιλία Παπαγεωργίου μετά τη «σφαλιάρα» από τον Κολοσσό

Στο Αλεξάνδρειο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου προκειμένου να μιλήσει στην ομάδα του Άρη με αφορμή την οδυνηρή ήττα από τον Κολοσσό το περασμένο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Ο Αρης γνώρισε μια πολύ κακή ήττα το Σάββατο (9/3) από τον Κολοσσό στο Παλέ, η οποία όπως είναι φυσικά δημιούργησε έντονο προβληματισμό στην ομάδα.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του με τις νίκες που είχαν κάνει το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσει απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, είχαν αφήσει πίσω τους το κακό διάστημα που προηγήθηκε.

Η ήττα ωστόσο από τον ουραγό της βαθμολογίας και μάλιστα με τον τρόπο που αυτή ήρθε (από προβάδισμα 17π.), όπως ήταν φυσικό αποτέλεσε ένα μεγάλο πισωγύρισμα.

Ετσι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Χάρης Παπαγεωργίου βρέθηκε στο Παλέ προκειμένου να μιλήσει στην ομάδα και να την τονώσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε την στενοχώρια και απογοήτευση όλων για το αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα προέτρεψε τους παίκτες να δείξουν ξανά τον καλό εαυτό τους και να αποδείξουν μέσα στο παρκέ, μέσα από τους επόμενους αγώνες πως το παιχνίδι του Σαββάτου ήταν μια κακή παρένθεση.

Ετσι η παλιά δόξα της ομάδας θέλησε να δείξει οτι βρίσκεται κοντά στο αγωνιστικό τμήμα σε μια δύσκολη στιγμή.

Ο Αρης πάντως έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα από ‘ δω και στο εξής, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι στις 16 του μηνός και ώρα 18:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ