Την Τετάρτη η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη η απόφαση για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Άκαρπη αποδείχθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με την αναμέτρηση στο ΣΕΦ ανάμεσα στους "αιώνιους" για το ελληνικό πρωτάθλημα και αύριο (13/03) θα παρθεί η τελική απόφαση

Αρκετές ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ αναφορικά με το εάν θα πρέπει να διεξαχθεί κανονικά το ντέρμπι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή.

Τελική ετυμηγορία πάντως δεν προέκυψε σε αυτό το ζήτημα παραμένει πονοκέφαλος η διεξαγωγή δύο ντέρμπι «αιωνίων» την ίδια μέρα, σε συνδυασμό και με τον ημιμαραθώνιο που λαμβάνει χώρα το πρωί της 13ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Από τη μεριά της η ΔΕΑΒ ζήτησε από την Ελληνική Αστυνομία περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που πρέπει μία από τις δύο αναμετρήσεις να αναβληθεί.

Μετά από αυτήν την ενημέρωση η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας θα πάρει την τελική της απόφαση, με τις πληροφορίες να λένε πως αυτό θα γίνει την Τετάρτη (13/03). Έπειτα από την γνωστοποίηση και της ΔΕΑΒ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αναμένεται να προβεί στις κινήσεις που πρέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ