Αρης: Θλάση ο Τολιόπουλος

Αρης: Θλάση ο Τολιόπουλος

Ο νεαρός γκαρντ υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με το Περιστέρι – Προβλήματα για Μποχωρίδη και Βεργίνη.

Όλα τα είχε ο Γιάννης Καστρίτης ο τραυματισμός του Βασίλη Τολιόπουλου του έλειπε.

Ο νεαρός γκαρντ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο δέχθηκε γονατιά και υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο 22χρονος άσος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (12/3) και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα που ακολουθεί με το Περιστέρι, για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Εκτός από τον Τολιόπουλο, προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και ο δεύτερος νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Αρης:

«Με μια απογευματινή προπόνηση ο ΑΡΗΣ συνέχισε σήμερα (12/03) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (16/03, 18:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betshop BasketLeague. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού από μια γονατιά που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, αντίστοιχα. Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ