Μανωλόπουλος : Τέλος από την ΑΕΚ, φαβορί για τη θέση ο Ζούρος

Μανωλόπουλος : Τέλος από την ΑΕΚ, φαβορί για τη θέση ο Ζούρος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα συνεχίσει τον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς μετά της ήττες από Λαύριο και Μπαϊρόιτ, οι άνθρωποι της Ενωσης πήραν την απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία μαζί του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αποτελεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Το κλίμα είχε βαρύνει ιδιαίτερα για τον Ελληνα τεχνικό μετά τις ήττες από Λαύριο για το πρωτάθλημα και χθες (6/12) από την Μπαϊρόιτ για το Champions League και οπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, τελείωσε από τον πάγκο της Ενωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για απομάκρυνσή του έχει παρθεί οριστικά πλέον από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μένει η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου με τον νεαρό τεχνικό.

Στον Μανωλόπουλο, που έχει ήδη ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, χρεώνεται το γεγονός ότι σε πολλά παιχνίδια η ΑΕΚ έδειχνε ένα αρνητικό πρόσωπο. Παρά το αρκετά υψηλό μπάτζετ, είχε στηθεί μια ομάδα που βασιζόταν κυρίως στο ατομικό ταλέντο των παικτών της, που δεν έπαιζε καλή άμυνα και που είχε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

Επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ηλίας Ζούρος με τον οποίο ήδη η ΑΕΚ έχει έρθει σε μια κατ αρχήν συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ