Επιστολή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα!

O Oλυμπιακός προχώρησε σε επίσημη προσέγγιση προς την Αδριατική Λίγκα, αποστέλλοντας επιστολή στα γραφεία της διοργανώτριας για μετακόμισή του στο πρωτάθλημα.


Επιστολή του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα! | to10.gr

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στις εξαγγελίες του για αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με την «Live Sport» έστειλε επίσημη επιστολή στην Αδριατική Λίγκα.

Με το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι στον αέρα με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ξεκαθαρίσει πως αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Basket League, θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα, υπήρξε και νέα εξέλιξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, υπήρξε επίσημη προσέγγιση από τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα μέσω επιστολής που έφτασε στα γραφεία του πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις τους στην εφημερίδα ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

«Είνα αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ρόλο… ειρηνοποιού στην όλη υπόθεση προσπάθησε να πάρει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος που θέλησε με δική του πρωτοβουλία να οδηγήσει σε συμβιβαστική λύση με αλλαγές στην ΚΕΔ και παρουσία παρατηρητών διαιτησίας στον ΕΣΑΚΕ

Η πλευρά του Ολυμπιακού ωστόσο ήταν ανένδοτη και εμμένει στην απόφασή της να αποχωρήσει για την Αδριατική Λίγκα αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά της για ξένους διαιτητές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο