Κανένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στον ορισμό διαιτητών της ΚΕΔ!

Κανένας εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στον ορισμό διαιτητών της ΚΕΔ!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν θα παρευρεθεί κανένας εκπρόσωπος της ομάδας στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι, αφού θεωρείται δεδομένο ότι η ΚΕΔ δεν θα ικανοποιήσει το αίτημα για ξένους ρέφερι.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΣΕΦ, όμως το παιχνίδι παραμένει στον «αέρα».

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν τον ορισμό των διαιτητών από την ΚΕΔ για τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Basket League που θα γίνει σήμερα (14:00) και περιμένουν από την Επιτροπή να γίνει πράξη το αίτημα τους για ξένους διαιτητές, αλλιώς δεν θα κατέβουν στο ντέρμπι.

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός δηλώνουν ξεκάθαρα ότι κανείς εκπρόσωπός τους δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στη διαδικασία, αφού θεωρείται δεδομένο ότι η ΚΕΔ δεν θα ικανοποιήσει το αίτημα τους να οριστούν ξένοι διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα οριστεί κανείς από τους τρεις ανεπιθύμητους ρέφερι (Αναστόπουλος, Μάνος, Παναγιώτου), ενώ το πιο πιθανό είναι να οριστούν οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης, οι οποίοι είναι διεθνείς επιπέδου EuroLeague. Παρόλα αυτά όμως ο Ολυμπιακός και πάλι δεν πρόκειται να συναινέσει ούτε σε αυτή την απόφαση της ΚΕΔ, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως ο μόνος τρόπος να αγωνιστεί είναι αν οριστούν για το κυριακάτικο ντέρμπι ξένοι διαιτητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ