Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ολυμπιακού αναλύει τα θετικά της Αδριατικής Λίγκας

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ολυμπιακού αναλύει τα θετικά της Αδριατικής Λίγκας

Ο Νίκος Λεπενιώτης παρουσίασε μερικά στοιχεία για την Αδριατική Λίγκα, αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πολλά να χάσουν αν «μετακομίσουν» εκεί.

Ο Νίκος Λεπενιώτης δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook και παρουσίασε αριθμούς, που ελάχιστοι γνωρίζουν και έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε μερικά πράγματα και στοιχεία για τη διοργάνωση που την αντιμετωπίζουν οι 7 χώρες που εκπροσωπούνται σε αυτή, αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά θετικά την πιθανή μετακίνηση στην Αδριατική Λίγκα.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook:

«Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ