Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ολυμπιακού αναλύει τα θετικά της Αδριατικής Λίγκας

Ο Νίκος Λεπενιώτης παρουσίασε μερικά στοιχεία για την Αδριατική Λίγκα, αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πολλά να χάσουν αν «μετακομίσουν» εκεί.


Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ολυμπιακού αναλύει τα θετικά της Αδριατικής Λίγκας | to10.gr

Ο Νίκος Λεπενιώτης δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Facebook και παρουσίασε αριθμούς, που ελάχιστοι γνωρίζουν και έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση της Αδριατικής Λίγκας.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός εξήγησε μερικά πράγματα και στοιχεία για τη διοργάνωση που την αντιμετωπίζουν οι 7 χώρες που εκπροσωπούνται σε αυτή, αποδεικνύοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλά θετικά την πιθανή μετακίνηση στην Αδριατική Λίγκα.

Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook:

«Ανεξάρτητη τεχνοκρατική προσέγγιση: Διεθνές πρωτάθλημα των 14 καλύτερων ομάδων από 7 χώρες, όπου σε κάθε χώρα το μπάσκετ είναι no 1 sport, 29 εκ. πολίτες πληθυσμός-εν δυνάμει φίλαθλο, τηλεοπτικό και καταναλωτικό κοινό (αντί για 10 εκ. Ελλάδας), 400 Δις Δολάρια συνολικό ΑΕΠ των χωρών (αντί για τα 200 Δις της Ελλάδας), δραστηριοποίηση 1.500 Ελληνικών επιχειρήσεων στις 6 χώρες με πολύ σημαντικές επενδύσεις και προοπτική ανάπτυξης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο