Έβαλε Έλληνες διαιτητές η ΚΕΔ

Έβαλε Έλληνες διαιτητές η ΚΕΔ

Οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Καρακατσούνης ορίστηκαν από την ΚΕΔ, που πλέον πηγαίνει στα άκρα, γνωρίζοντας τη δεδομένη απόφαση του Ολυμπιακού να μην παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Τινάζει στον αέρα το ελληνικό μπάσκετ ο... Φάρος.

Όπως ήταν αναμενόμενο ως ένα βαθμό και μετά τις δηλώσεις τύπου Ποντίου Πιλάτου από τον Γιώργου Βασιλακόπουλο αναφορικά με την υπόθεση της διαιτησίας, η ΚΕΔ δεν αποδέχθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επιτροπή της διαιτησίας λοιπόν όρισε για το παιχνίδι του ΣΕΦ στις 17 Μαρτίου τους Κορομηλά, Παπαπέτρου και Καρακατσούνη, επιλογή που φέρνει αντίθετους τους Ερυθρόλευκους.

Από την μεριά τους τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ή ξένοι διαιτητές ή δεν υπάρχει ματς στο ΣΕΦ με την ομάδα του Πειραιά να εμμένει στις απόψεις της και να μην κατεβαίνει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πλέον απομένει η απόφαση της ΔΕΑΒ την Παρασκευή και οι πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού για το αν θα γίνει το «αιώνιο» ντέρμπι με βάσει του αιτήματος της ίδιας της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αδυνατεί να σηκώσει το βάρος το μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού ντέρμπι την ίδια μέρα.

Το ματς όπως καταλαβαίνετε είναι στον αέρα, με τον Ολυμπιακό να μην κάνει πίσω, να μην ασχολείται καν με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως δεν θα παίξει με Έλληνες διαιτητές, παρά μόνο με ξένους. Ο Συμεωνίδης και ο Βασιλακόπουλος πήραν τις αποφάσεις τους. Οδηγούν το ελληνικό μπάσκετ στη διάλυση με την αποχώρηση του Ολυμπιακού που ήδη έχει ξεκινήσει ενέργειες για την συμμετοχή του στην Αδριατική Λίγκα.

Και ο Βασιλειάδης που… παρακολουθεί θα δει το ελληνικό μπάσκετ να «σκάει» στα χέρια του και του αγαπημένου του ΣΥΡΙΖΑ… Φάρου!

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 16 Μαρτίου

ΠΑΟΚ 15.45 ΠΑΟΚ-Ήφαιστος Λήμνου Σχινάς-Τσώνος-Μαλαμάς (Σιμητόπουλος)

Α.Παπανδρέου 18.00 Περιστέρι-Άρης Σώμος–Τζαφλέρης-Ευφραιμίδης (Ντίνος)

Βενετόκλειο 15.15 Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο Τσαρούχα-Διαμαντής-Πουρσανίδης Κ. (Βιντζηλαίος)

Μ. Μερκούρη 15.45 Ρέθυμνο-Πανιώνιος Μάνος-Ανδρικόπουλος-Μαγκλογιάννης (Μπορμπαντωνάκης)

ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Κύμη Συμεωνίδης-Κωνσταντινόπουλος-Ζακεστίδης (Παλάτος)

Κυριακή 17 Μαρτίου

Δ. Τόφαλος 17.00 Προμηθέας Πάτρας-Χολαργός Αναστόπουλος Π.-Ψαριανός-Θεονάς (Κωστής)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Κορομηλάς-Καρακατσούνης-Παπαπέτρου (Βιδάλης-Ελευθεριάδης)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ