Αρης: «Μέσα» Τολιόπουλος, Βεργίνης και Μποχωρίδης

Αρης: «Μέσα» Τολιόπουλος, Βεργίνης και Μποχωρίδης

Οι τρεις παίκτες προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Καστρίτη ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με το Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με το Περιστέρι (16/3, 18:00) συνέχισε ο Αρης, με την προπόνηση της Πέμπτης μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο τεχνικός του Αρη είδε με ικανοποίηση τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη και Βασίλη Τολιόπουλο να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και να τίθονται στη διάθεση του για τον αγώνα με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Αντίθετα, ο Γιώργος Αγγέλου έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το ματς στο Περιστέρι.

Οι Κίτρινοι το μεσημέρι της Παρασκευής θα προπονηθούν στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον αγώνα του Σαββάτου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betshop Basket League.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος συμμετείχαν σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή (14/03) απογευματινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα.

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση βίντεο. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (15/03) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ