ΠΑΟΚ: Με αρκετά προβλήματα ενόψει Ηφαίστου

ΠΑΟΚ: Με αρκετά προβλήματα ενόψει Ηφαίστου

Τζέφερσον, Κόνιαρης και Τζόουνς δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (14/3).

Την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα στρέφει αποκλειστικά ο ΠΑΟΚ μία μέρα μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Champions League.

Οι ασπρόμαυροι δεν είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και έτσι προπονήθηκαν κανονικά την Παρασκευή (14/3) ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Τα προβλήματα που υπάρχουν είναι αρκετά για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς για διάφορους λόγους δεν είχε στη διάθεσή του τους Τζέφερσον, Κόνιαρη και Τζόουνς.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Χωρίς καμία διακοπή, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε και σήμερα στο γήπεδο, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (16/3/2019 στις 15:45) με την Ήφαιστο Λήμνου.

Το απουσιολόγιο ήταν και σήμερα γεμάτο, καθώς ο Johndre Jefferson, μετέβη το πρωί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, διαγνώστηκε με οξεία αμυγδαλίτιδα και παραμένει στο σπίτι του, ακολουθώντας ειδική αγωγή.

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα και ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο διεθνής πλέι μέικερ που αγωνίστηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ παρά τις έντονες στομαχικές διαταραχές που είχε όλο το προηγούμενο βράδυ, ήταν αδύναμος και αναγκαστικά παρέμεινε σπίτι για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Εκτός του προγράμματος της ομάδας είναι φυσικά και ο Jamal Jones, που από σήμερα πάντως ξεκίνησε το δύσκολο πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ήφαιστο ολοκληρώνεται την Παρασκευή με μία προπόνηση (15:00)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ