Το «ευχαριστώ» του Πέιν σε κόσμο και Δ. Γιαννακόπουλο (pic)

Το «ευχαριστώ» του Πέιν σε κόσμο και Δ. Γιαννακόπουλο (pic)

Ο Αμερικανός σέντερ με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Αντριαν Πέιν πριν από λίγους μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Ρικ Πιτίνο και των ανθρώπων του Τριφυλλιού, με αποτέλεσμα να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Ο 28χρονος άσος το βράδυ της Πέμπτης με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του.

Συγκεκριμένα ο Πέιν έγραψε: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα εξαιρετικό club για να αποτελέσεις μέλος του. Αν και ήταν πολύ δύσκολο να πάρω αυτήν την απόφαση, στην προκειμένη χρονική περίοδο έπρεπε να κάνω αυτό που ήταν καλύτερο για την οικογένειά μου και την καριέρα μου. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τους φιλάθλους και τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ στην ομάδα για δεύτερη φορά. Καλή τύχη στην διεκδίκηση των playoffs».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ