Άρης : Τέλος ο Πέτγουεϊ, απολογείται ο Μοράντ

Άρης : Τέλος ο Πέτγουεϊ, απολογείται ο Μοράντ

Ο Μπρέντ Πέτγουεϊ αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, μετά το επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς των κίτρινων, ενώ εκκρεμεί η απολογία του Ντεμέτρις Μοράντ.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Άρη ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πλήρωσε το επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς των κίτρινων μετά το ματς με τον Προμηθέα. Σήμερα (07/12) βρέθηκε στην προπόνηση για να αποχαιρετήσει τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του.

Ο Ντεμέτρις Μοράντ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας, καθώς εκκρεμεί η απολογία του προς τη διοίκηση για το πειθαρχικό παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε την ημέρα του αγώνα με την Οστάνδη.

Στο αγωνιστικό, με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (10/12, 17:00, ΕΡΤ1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Γιάννης Αθηναίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τένοντα του δικεφάλου και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ένιωσε μικροενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική. Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα για προληπτικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ