Άρης: Με Μποχωρίδη, Τολιόπουλο η αποστολή για το Περιστέρι

Άρης: Με Μποχωρίδη, Τολιόπουλο η αποστολή για το Περιστέρι

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, κανονικά θα ταξιδέψουν στην Αθήνα οι Μποχωρίδης, Τολιόπουλος και Βεργίνης για το ματς με το Περιστέρι.

Με όλα του σχεδόν τα «όπλα» κατεβαίνει στο Περιστέρι ο Αρης προκειμένου να αντιμετωπίσει το Περιστέρι το Σάββατο (16/3, 18:00 – ΕΡΤ2 Live), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη το δύσκολο αυτό ματς.

Εκτός τέθηκε ο Γιώργος Αγγέλου που τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση.

Μετά την πολύ κακή ήττα από τον Κολοσσό στο Παλέ, οι κίτρινοι ψάχνουν να καλύψουν το έδαφος που χάθηκε εκτός έδρας και θα προσπαθήσουν να το κάνουν στο ματς με το Περιστέρι. Βεβαίως το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην έδρα του, μετρώντας ως τώρα 8 νίκες και μόλις 1 ήττα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (15/03) την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, πλην του Γιώργου Αγγέλου, ο οποίος έκανε ατομικό. Πριν μπουν στο γήπεδο, παρακολούθησαν σε video τον αυριανό τους αντίπαλο.

Την αποστολή του Άρη, που αναχωρεί το απόγευμα (18:30) για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Jones, Kyser, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ