Γκρίφιν: «Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά θα είμαστε έτοιμοι για την Κύμη»

Γκρίφιν: «Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά θα είμαστε έτοιμοι για την Κύμη»

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, μιλώντας στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της «Ένωσης» κόντρα στην Κύμη, επισημαίνοντας πως παρά την κούραση οι «κιτρινόμαυροι» θα εμφανιστούν έτοιμοι.

To blog του ΕΣΑΚΕ φιλοξένησε τον γκαρντ της ΑΕΚ, Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα της «Ένωσης» με την Κύμη (16/3, 17:00).

Ο 27χρονος επισήμανε πως η κούραση που θα έχει η ομάδα του από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, για το Basketball Champions League, δεν πρέπει να επηρεάσει την απόδοση των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρίφιν:

«Καλησπέρα σας,

Προερχόμαστε από μια δύσκολη σειρά αγώνων για τους “16” του Basketball Champions League, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Πανηγυρίσαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση παρά την ήττα μας προχθές στο ΟΑΚΑ, καθώς η νίκη μας στη Θεσσαλονίκη μάς είχε δώσει μεγάλο προβάδισμα.

Επόμενος αντίπαλος είναι η Μπάμπεργκ, την οποία αντιμετωπίσαμε στους ομίλους. Θα είναι δύσκολη σειρά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Κύμη και το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο σ’ αυτή την αναμέτρηση. Μπορεί να προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα, ωστόσο δεν παύει να είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να μας προκαλέσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί, και γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε ούτε λεπτό.

Σίγουρα υπάρχει κούραση στην ομάδα με τα δύσκολα αλλά και συνεχόμενα ματς, που είχαμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε ακόμη μία νίκη μαζί με τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ