Μανωλόπουλος: «Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Μανωλόπουλος: «Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως το παιχνίδι του Ηφαίστου με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ηφαίστου Λήμνου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τόνισε πως ο Δικέφαλος του βορρά είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα.

Ο παίκτης της ομάδας της Λήμνου τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σκληρό και δύσκολο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr:

«Γεια σας φίλοι μου,

Την προηγούμενη βδομάδα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική την επιτυχία μας.

Μετά την διακοπή και την μίνι προετοιμασία που έκανε το τεχνικό μας επιτελείο έχουμε το απόλυτο και αυτό μας έχει φτάσει να έχουμε 10 νίκες, ένας αριθμός τεράστιος για μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα στη Basket League.

Έχουμε αφήσει όμως αυτό το παιχνίδι πίσω μας και συγκεντρωθήκαμε αυτή την εβδομάδα στο εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να αποκλείστηκαν από το BCL αλλά παίζουν πολύ καλό μπάσκετ είναι καλοδουλεμένη ομάδα, σοβαρή με πλάνο και συνέπεια σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού.

Εμείς προετοιμαστήκαμε για ένα σκληρό και δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι . Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ καθώς και το μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού.

Υ.Γ. Είναι πολύ σημαντικό και θέλω να τονίσω ότι η ομάδα μου είναι η μοναδική στην Basket League που δεν έχει προχωρήσει σε καμία αλλαγή παίκτη και έχει κρατήσει όλα τα παιδιά που επιλέχθηκαν από την αρχή να στελεχώσουν αυτή την προσπάθεια.

Το γεγονός αυτό έχει δύο πολύ σημαντικές ερμηνείες: Αφενός το τεχνικό επιτελείο έκανε καλή δουλειά στο κομμάτι της επιλογής των παικτών και αφετέρου ότι όλοι, προπονητές και διοίκηση είχαν την υπομονή και το καθαρό μυαλό να μας στηρίξουν και να μας υποστηρίξουν όλους ανεξαιρέτως. Αυτή η κίνηση είναι ενδεικτική της νοοτροπίας και του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ