Σύσκεψη με αιωνίους και αρμόδιους φορείς συγκάλεσε ο Βασιλειάδης

Σύσκεψη με αιωνίους και αρμόδιους φορείς συγκάλεσε ο Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν έλαβε απόφαση για το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά κάλεσε εκτάκτως σε σύσκεψη απόψε στις 21:30 τους πρόεδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα ότι δεν θα κατέβει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει Ελληνες διαιτητές στο ντέρμπι της Κυριακής (17/3).

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, το απόγευμα της Παρασκευής κάλεσε εκτάκτως σε σύσκεψη τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του στις 21:30 και εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής. Το «παρών» στο γραφείο του υφυπουργού αναμένεται να δώσουν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, το αφεντικό του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης από τον Γιώργο Βασιλειάδη, μετά την προκλητική απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει Ελληνες διαιτητές στο ντέρμπι και ουσιαστικά να… τινάξει στον αέρα το ελληνικό μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ