Αποχώρησε από την σύσκεψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Αποχώρησε από την σύσκεψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε από την σύσκεψη που κάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού. «Ήταν παρωδία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να ήταν εδώ», φώναζε εν εξάλλω κατά την αποχώρησή του! Ο Ολυμπιακός καταγγέλλει ότι το «αφεντικό» της Πράσινης ΚΑΕ έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια!

Στις 22:30 ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε από την σύσκεψη που κάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού ισχυριζόμενος ότι τον έσπρωξαν και τον έφτυσαν νωρίτερα μέσα στην αίθουσα.

«Ήταν παρωδία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα», φώναζε έξαλλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του, ο οποίος παράλληλα κατήγγειλε ότι ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας τον έφτυσε, κι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον απώθησε!

Από τα βέλη του Γιαννακόπουλου δεν ξέφυγε ούτε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος σύμφωνα με όσα ανέφερε κατά την αποχώρησή του, δεν έκανε τίποτα για να επαναφέρει την τάξη, παρότι ήταν μπροστά στα γεγονότα.

Αχαρακτήριστη φρασεολογία από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεων τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε»!

Οι Ερυθρόλευκοι από πλευρά τους, κατήγγειλαν λίγο αργότερα ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που έφτυσε τον αντιπρόεδρο της ομάδας τους Γιώργο Σκινδήλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την σύσκεψη, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε στείλει μήνυμα και προειδοποίηση ότι «όποιος φύγει αναλαμβάνει και την ευθύνη»!

Το επεισόδιο ανάμεσα στους παράγοντες των αιωνίων ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε και απείλησε ότι θα φύγει από τη σύσκεψη επειδή τον έβρισε ο Γιώργος Σκινδήλιας. Η κατάσταση, ωστόσο, αντί να ηρεμήσει ξέφυγε ακόμα περισσότερο όταν το αφεντικό του Παναθηναϊκού έφτυσε τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Σκινδήλιας τότε γύρισε μπροστά σε όλους και του είπε: «ποιον έφτυσες ρε αρ…», ενώ παράλληλα πήγε να ορμήσει στον Γιαννακόπουλο. Οι ψυχραιμότεροι βλέποντας τους δύο άνδρες σε έξαλλη κατάσταση επενέβησαν, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να λέει στον «πράσινο» παράγοντα: «άσε το σόου και κάτσε στην καρέκλα». Τα λόγια του «ερυθρόλευκου» προέδρου δεν έπιασαν τόπο, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα  ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού άνοιξε την πόρτα και έφυγε από κτήριο σε έξαλλη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ