Αγγελόπουλοι: «Αυτό που περιγράφει ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει γίνει!»

Αγγελόπουλοι: «Αυτό που περιγράφει ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει γίνει!»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο γραφείο του Γ. Βασιλειάδη, σχολίασαν όσα ειπώθηκαν εντός της αίθουσας, αλλά και το επεισόδιο με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, σχολίασαν όσα ειπώθηκαν εντός της αίθουσας, αλλά και το επεισόδιο με το «αφεντικό» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Για πρώτη φορά η ελληνική Κυβέρνηση κινητοποιήθηκε στο θέμα της διαιτησίας και της ανομίας στο ελληνικό μπάσκετ. Σήμερα, δεν βρήκαμε λύση, αλλά διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες», τόνισαν μεταξύ άλλων!

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε θέση και για όσα καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

«Καλησπέρα, για πρώτη φορά η ελληνική Κυβέρνηση κινητοποιήθηκε στο θέμα της διαιτησίας και της ανομίας στο ελληνικό μπάσκετ. Με την πρωτοβουλία του υφυπουργού μαζευτήκαμε εδώ και υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά υπάρχουν διαφωνίες στη λύση. Ελπίζουμε προς τη λύση του προβλήματος. Σήμερα, δεν βρήκαμε λύση, αλλά διαπιστώθηκε το πρόβλημα. Προφανώς θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες»

Για το εάν θα γίνει ματς την Κυριακή: «Δεν θα γίνει».

Για το επεισόδιο με τον Γιαννακόπουλο και αν ισχύει αυτό που καταγγέλλει το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι τον απώθησε: «Δεν έχει γίνει αυτό. Εχει γίνει κάτι άλλο. Δεν χρειάζεται να τα πούμε εδώ. Ο,τι έγινε μέσα εκεί, μένει εκεί. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία. Υπάρχει βούληση για να λυθεί το θέμα».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του, ανέφερε: «Σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δείχνει το σεβασμό που δείχνει στον Υπουργό και στην πρωτοβουλία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ