Κασελάκης: «Μας πείραξε πολύ ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε από την Τενερίφη»

Κασελάκης: «Μας πείραξε πολύ ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε από την Τενερίφη»

Ο φόργουορντ του Προμηθέα μίλησε για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Χολαργό, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της ομάδας από την Τενερίφη.

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα με τον Χολαργό και ο Λεωνίδας Κασελάκης μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Τενερίφη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο φόργουορντ του Προμηθέα

«Το φετινό μας ευρωπαϊκό ταξίδι έλαβε τέλος και επικεντρωνόμαστε, πλέον, στις υποχρεώσεις μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η χρονιά στην Ευρώπη κρίνεται από όλους ως επιτυχημένη, όμως για να πω την αλήθεια, μας πείραξε πολύ ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε από την Τενερίφη. Είχαμε πιστέψει πολύ στην πρόκριση, όμως τελικά αυτή δεν ήρθε.

Πλέον, η μόνη μας επιλογή είναι να επικεντρωθούμε στα του ελληνικού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την προσεχή αναμέτρηση με τον Χολαργό. Πρόκειται για ένα σαφώς πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός μας μπορεί μεν να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, όμως μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, διεκδικώντας ακόμη και πρόκριση στα πλέι-οφ.

Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι σημαντικό για την συνέχεια της σεζόν, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις μετά τον αποκλεισμό μας.

Επειδή στην ομάδα υπάρχει και κούραση από το μακρινό ταξίδι από και προς τα Κανάρια Νησιά, είναι κλειδί και το πώς θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον Χολαργό από πλευράς πνευματικής συγκέντρωσης. Το καθαρό μυαλό θα μας δώσει και την απαιτούμενη ενέργεια μέσα στο παρκέ προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας.

Τέλος, απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει και στο παιχνίδι με τον Χολαργό. Θυμίζω σε όλους ότι, πλέον, αρχίζει το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους τελευταίους μήνες της χρονιάς με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας ωραίο μπάσκετ και τερματίζοντας όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ