Μανωλόπουλος: «Η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη για τον Ηφαιστο»

Μανωλόπουλος: «Η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη για τον Ηφαιστο»

Ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του ματς και τόνισε οτι οι παίκτες του έκαναν αυτό ακριβώς που ζήτησε.

Ο Ηφαιστος Λήμνου νίκησε τον ΠΑΟΚ για 2η φορά φέτος, αυτή τη φορά στην Πυλαία με 75-73. Μετά το τέλος του ματς ο Σωτήρης Μανωλόπουλος χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχει πολύ καλό ροστερ, πολύ καλό προπονητή είναι καλά δομημένη άρα αν υπολογίσει κάνεις το γεγονός ότι παίζαμε εκτός έδρας είναι η μεγαλύτερη μας νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα προηγούμασταν στο σκορ, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά στην αντίδραση του ΠΑΟΚ αντιδράσαμε κι εμείς. Όταν κερδίζει μια ομάδα στο τέλος ίσως είναι και πιο τυχερή, συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν ότι έχουν μέταλλο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Για την τελευταία φάση: «Στην τελευταία φάση έγινε ακριβώς από αυτό που ζήτησα. Το φάουλ του Μούρτου στον Γκος όμως δεν το είχα ζητήσει».

Για τον στόχο της ομάδας: «Όταν το θέμα της παραμονής εξασφαλίστηκε στην ερώτηση αυτή είπα ότι θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα να παίζουμε καλύτερα».

Για το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός : «Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται και το μόνο που έχω να πω είναι ότι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ έχουν υποχρέωση να τα βρούνε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ