Ξύλο και διακοπή στο Περιστέρι – Αρης (pics)

Ξύλο και διακοπή στο Περιστέρι – Αρης (pics)

Οπαδοί των γηπεδούχων και του Αρη συνεπλάκησαν με συνέπεια να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Επεισόδια ξέσπασαν στο Περιστέρι, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να συγκρούονται με τους αντίστοιχους του Αρη και τους διαιτητές να διακόπτουν προσωρινά το παιχνίδι.

Στην κερκίδα που έγινε η συμπλοκή υπήρχαν οι οικογένειες των παικτών, που κινδύνευσαν από τα επεισόδια, με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να προστατεύσουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Ο διεθνής φόργουορντ και οι υπόλοιποι παίκτες του Περιστερίου βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα να κινδυνεύουν ανέβηκαν στην κερκίδα του «Ανδρέας Παπανδρέου» και προσπάθησαν να σώσουν τις οικογένειές τους από τον «πόλεμο» των οπαδών.

Λίγα λεπτά αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους και τα ΜΑΤ, με τους άνδρες της Αστυνομίας να επιβάλλουν την τάξη στις κερκίδες του «Ανδρέας Παπανδρέου». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 33’, με το σκορ στο 63-47 υπέρ της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι διαιτητές βλέποντας τον πανικό στις κερκίδες έδωσαν διαταγή να εκκενωθεί το γήπεδο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Λίγη ώρα αργότερα οι αρχές έκαναν πράξη την εντολή των διαιτητών και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ