Κακλαμανάκης: Ο πρώτος «300άρης»του Λαυρίου

Κακλαμανάκης: Ο πρώτος «300άρης»του Λαυρίου

Ο Ελληνας σέντερ είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει αυτή την επίδοση στον τομέα των ριμπάουντ.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης είναι ένας από τους «πυλώνες» και του φετινού Λαυρίου Aegean Cargo, σημειώνοντας διαρκώς νέα επιτεύγματα με τη φανέλα της ομάδας της λαυρεωτικής. Ο διεθνής πια σέντερ, έφτασε χθες σε ένα ακόμη αφού με τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο πρώτος στην ιστορία του Λαυρίου Aegean Cargo στην Bethsop Basket League που έφτασε τα 300.

*«100άρηδες» σε διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες έγιναν χθες ο Μιχάλης Λούντζης και ο Γιάννης Κουζέλογλου…

Ο Λούντζης ξεπέρασε τις 100 ασίστ καριέρας στην Betshop Basket League, με τις τρεις που είχε στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Κουζέλογλου είχε 1/2 δίποντα στο παιχνίδι της Ρόδου κι έτσι έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία. Μετράει πλέον 100/218 (45,87%).

*Με τον 126ο παιχνίδι του στο ελληνικό Πρωτάθλημα ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ξεπέρασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έφτασε στην 38η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών της κατηγορίας τους Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Τζίμι Όλιβερ.

Από την άλλη πλευρά…

*Ιδιαίτερη σημασία είχε το χθεσινό παιχνίδι για τον Γιάννη Γεωργαλλή αφού ήταν το 200ό που έκανε με τον Κολοσσό H Hotels στην Betshop Basket League. Είναι ο πρώτος στην ιστορία της ομάδας της Ρόδου που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

*Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς βελτίωσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το ατομικό ρεκόρ στη σεζόν του έχοντας 23 πόντους, έναν λιγότερο από το ρεκόρ καριέρας του στην Betshop Basket League. Ο Σέρβος σημείωσε ατομικό ρεκόρ περιόδου και με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, “αγγίζοντας” και σε αυτήν την περίπτωση το ρεκόρ καριέρας του στο ελληνικό Πρωτάθλημα που είναι οι έξι ασίστ.

*Με τη 292η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα, ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέβηκε στην 48η θέση της Betshop Basket League καθώς ξεπέρασε τον Γιάννη Γκαγκαλούδη.

*Αυτή ήταν η 8η εντός έδρας ήττα για τον Κολοσσό H Hotels σε 10 αγώνες. Έτσι ισοφάρισε τη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του καθώς τελείωσε την κανονική περίοδο τόσο το 2005-06 όσο και το 2012-13 με οχτώ ήττες σε 13 εντός έδρας παιχνίδια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ