Προμηθέας Πάτρας – Χολαργός 86-61

Προμηθέας Πάτρας – Χολαργός 86-61

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε τον αποκλεισμό από την Τενερίφη ο Προμηθέας, καθώς επικράτησε με 86-61 του Χολαργού στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Χολαργό, επικρατώντας με 86-61 και αφήνοντας τον αποκλεισμό από την Τενερίφη στην άκρη.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν ανώτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους Χολ και Έλις, οι οποίοι ανέλαβαν δράση από πολύ νωρίς. Οι Πατρίνοι πήραν μια διαφορά εφτά πόντων 12-5, την οποία την κράτησαν μέχρι την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (21-14).

Ο Οκτάβιους Έλις μπήκε… καυτός στη δεύτερη περίοδο και έχοντας συμπαραστάτη τον   Σαλούστρο η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα με επί μέρους 10-1 (31-15, 13′). Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με τους τους Τσαϊρέλη-Παρκς μπροστάρηδες η διαφορά αυξήθηκε (39-20, 17′). Μάλιστα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά εκτόξευσαν την διαφορά και στο +20 στην λήξη του ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Χολαργός έβγαλε αντίδραση και κατέβασε την διαφορά στους 14 (47-33, 24′).   Το σκηνικό άλλαξε και πάλι όμως με τον Λίποβι να κάνει  αισθητή την εμφάνισή του και συμπληρώνοντας τον Παρκς, η διαφορά ξεπέρασε και πάλι τους 20 πόντους (57-35, 26′). Ο Χολαργός δεν μπορούσε να μειώσει και μοιραία η διαφορά έφτασε στους 23 πόντους, στο φινάλε της περιόδου για το 66-43.

 

Ο Χολαργός προσπάθησε και πάλι να μαζέψει τη διαφορά στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου. Οι παίκτες του Λυκογιάννη ανέβασαν την πίεση στην άμυνα και με τον Ζερμέιν Λοβ να αναλαμβάνει δράση η διαφορά μειώθηκε (68-53, 33′). Τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Προμηθέα να παίρνει την νίκη με 86-61.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ