Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αν δεν μπορείτε δώστε κάπου την ομάδα!» (pic)

Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Αν δεν μπορείτε δώστε κάπου την ομάδα!» (pic)

Το αιχμηρό ποστ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram και η παρότρυνσή του στους αδερφούς Αγγελόπουλους να δώσουν σε άλλον την ομάδα τους για να την... κερδίζει στα γήπεδα.

Εκτός από τα όσα συνέβησαν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων», νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί και το ντέρμπι του μπάσκετ το οποίο όμως ήταν γνωστό πως θα γίνει στο… παρκέ του ΕΣΑΚΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβηκαν αφού το αίτημά τους για ξένους διαιτητές δεν πραγματοποιήθηκε και έτσι οι «πράσινοι» πήραν το ματς στα χαρτιά με 20-0.

Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χτύπησε με ανάρτησή του στο instagram και κάλεσε τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσουν σε κάποιον άλλο την ομάδα αν δεν μπορούν οι ίδιοι όπως χαρακτηριστικά έγραψε και συνόδευσε το ποστ με το hastag #saveolympiakos.

«17/3/2019 Ημερομηνια που θα μεινει ως η ημερα που ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ..20 χρονια σας εχουμε απο κατω αλλα λογω του οτι σας κερδιζαμε μεσα στα παρκε..Εκει θελουμε να συνεχισουμε να σας κερδιζουμε…Εαν δεν μπορειτε δωστε καπου την ομαδα…Δεν αξιζει ο συλλογος που τυχαιως διοικειτε τετοια μεταχειρηση.» έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ