Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού»

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αγαπούσε όσο κανείς το «τριφύλλι» και το απέδειξε και μέσα από μια συγκλονιστική ατάκα του τον Σεπτέμβριο του 2015.

Θλίψη και πένθος επικρατεί στον Παναθηναϊκό αλλά και σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό μετά την είδηση πως ο θρυλικός παράγοντας των «πρασίνων», Θανάσης Γιαννακόπουλος, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών.

Πως θα μπορούσε άλλωστε ο σύλλογος να μείνει ασυγκίνητος στα δυσάρεστα νέα για έναν από τους πιο θρυλικούς ανθρώπους που είχαν σχέση με την ομάδα. Μια σχέση που ξεπερνούσε εκείνη του παράγοντας – σύλλογος.

Γιατί ο Θανάσης αφουγκραζόταν στον υπέρτατο βαθμό τη λέξη «Παναθηναϊκός» και το απέδειξε εμπράκτως και με μια φράση του πριν από περίπου τρία χρόνια.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015, στην γιορτή «Honouring Our Legacy» του τριφυλλιού, είχε εκφράσει την ανυπέρβλητη αγάπη του για την ομάδα, τονίζοντας με τρεμάμενη φωνή: «Θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Θέλω να κάνω μία παραίνεση και μία παράκληση: Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ