Αρης: Απαντες παρόντες, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Αρης: Απαντες παρόντες, συνεχίζεται η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Αρη ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Απαντες στη διάθεση του Καστρίτη για τη μεγάλη μάχη με τον Δικέφαλο.

Στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Basket League έχουν επικεντρωθεί άπαντες στον Αρη, με τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του να θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη.

Ο τεχνικός του Αρη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Καστρίτης την έναρξη του προγράμματος, έδειξε βίντεο στους παίκτες του, ενώ η προετοιμασία του Αρη για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχιστεί την Τετάρτη με απογευματινή προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρης συνέχισε σήμερα (19/03) την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (23/03, 18:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη. Το σημερινό (19/03) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση με τη χρήση βίντεο. Αύριο (20/03), θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ