ΠΑΟΚ: «Φορτσάρει» ο Τζέφερσον ενόψει Άρη, με τρεις «νέους» η προπόνηση

ΠΑΟΚ: «Φορτσάρει» ο Τζέφερσον ενόψει Άρη, με τρεις «νέους» η προπόνηση

Με διπλές προπονήσεις και έμφαση στην τακτική κινήθηκε την Τετάρτη (20/3) ο ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στο «Nick Galis Hall».

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Αρη το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (23/3, 18:00-ΕΡΤ2 Live). Οι ασπρόμαυροι γυμνάστηκαν την Τετάρτη (20/3) χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο και με τον Τζέφερσον να γυρίζει πλέον σε φουλ ρυθμούς.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τρεις αθλητές από την εφηβική ομάδα του δικεφάλου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με την πρώτη προπόνηση τακτικής της εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Ο Johndre Jefferson μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και συμμετείχε στην προπόνηση, πριν από την έναρξη της οποίας έγινε η καθιερωμένη ανάλυση με την χρήση βίντεο.

Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετέχουν από σήμερα και τρεις αθλητές της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ, οι Δημήτρης Κλωνάρας, Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται το απόγευμα της Τετάρτης (16:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ