Άρης: «Πάνοπλος» στο ντέρμπι

Άρης: «Πάνοπλος» στο ντέρμπι

Μετά από αρκετό καιρό ο Γιάννης Καστρίτης έχει την «πολυτέλεια» να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και αυτό ενόψει του σημαντικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και μετά από αρκετό καιρό ο Γιάννης Καστρίτης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ματς με το Περιστέρι ο Γιώργος Αγγέλου ήταν εκτός λόγω ίωσης, ενώ Μποχωρίδης, Τολιόπουλος και Βεργίνης που ήταν στην αποστολή δεν βρίσκονταν σε 100% ετοιμότητα.

Πλέον ο 36χρονος τεχνικός είδε την Τετάρτη (20/3) άπαντες να γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να περισσότερων επιλογών.

Στον Άρη θέλουν πάση θυσία τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους μετά τις ήττες με Κολοσσό και Περιστέρι. Επιπλέον θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους που αναμένεται για μία ακόμη φορά να δώσει βροντερό «παρών» και να γεμίσει το Παλέ δημιουργώντας τη γνωστή εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

 Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε σήμερα (20/03), χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (23/03, 18:00, ΕΡΤ2), για την 20η αγωνιστική τηςBetshop Basket League.

Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick GalisHall», με όλους τους παίκτες να δίνουν το «παρών».

Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση βίντεο. Αύριο (21/03), η ομάδα θα γυμναστεί το απόγευμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ