ΚΑΕ Άρης: «Ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο»

ΚΑΕ Άρης: «Ελάτε έγκαιρα στο γήπεδο»

Το μήνυμα της διοίκησης της ΚΑΕ στους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο Nick Gallis Hall, στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οδηγίες για την προσέλευση του κόσμου στο Nick Galis Hall έστειλε με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης. Απεύθυνε, μάλιστα, κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να προσέλθουν έγκαιρα στο Nick Galis Hall και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ενόψει του αυριανού αγώνα (23/03, 18:00) με τον ΠΑΟΚ, σας παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την αποφυγή ταλαιπωρίας. Σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσουν 6 εκδοτήρια, 4 στις θύρες 3,4,5,6 που θα ανοίξουν στις 15:30 και 2 στη μπουτίκ ARIS BC Boutique «The Legend Store», η οποία θα είναι ανοικτή από τις 11:00.

Σας υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται να έχετε μαζί σας μπουκάλια και υαλικά σκεύη, δυσμετακίνητα αντικείμενα, μεγάλες τσάντες, βιντεοκάμερες για επαγγελματική χρήση, μηχανικές ή ηλεκτρονικές συσκευές (μεγάφωνα), οποιουδήποτε είδους σπρέι, πυρσούς και πυροτεχνήματα. Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ