Μπάνκι: «Επικίνδυνη ομάδα ο Ήφαιστος, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες»

Μπάνκι: «Επικίνδυνη ομάδα ο Ήφαιστος, διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου εκτός έδρας κι αναφέρθηκε στη δυναμική των γηπεδούχων, αλλά και στους εξαιρετικούς παίκτες που διαθέτουν.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την αναμέτρηση με τον πολύ δυνατό εντός έδρας Ήφαιστο Λήμνου (23/03, 15:45) κι εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του.

Παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν μια επικίνδυνη ομάδα και γενικότερα εξαιρετικούς παίκτες, κάτι που δείχνει και η εικόνα του Ήφαιστου στη βαθμολογία της Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο, το οποίο πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά. Ο Ήφαιστος έχει εκπλήξει τους πάντες στην πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επτά από τις έντεκα νίκες του τις έχει κάνει στη Λήμνο. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με παίκτες που έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν σε οποιονδήποτε αντίπαλο ζημιές.

Από την πλευρά μας πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ επικίνδυνο ματς και να μην αφήσουμε την αναμέτρηση με τη Μπάμπεργκ για το BCL να μας επηρεάσει. Πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση αύριο και να χτίσουμε το ηθικό και την αυτοπεποίθησή μας, ενόψει της συνέχειας. Σίγουρα οι απουσίες στους γκαρντ θα κάνουν το έργο μας πιο δύσκολο, αλλά πιστεύω στους παίκτες μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ