Μανωλόπουλος: «Ιστορική η νίκη με ΠΑΟΚ, πρόκληση η ΑΕΚ»

Μανωλόπουλος: «Ιστορική η νίκη με ΠΑΟΚ, πρόκληση η ΑΕΚ»

Ο Ελληνας φόργουορντ τόνισε την αξία της νίκης επί του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε οτι το ματς με την ΑΕΚ είναι ακόμη πιο δύσκολο λόγω της ποιότητας της Ενωσης.

Προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, ο Ηφαιστός αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική (20η) την ΑΕΚ την οποία και υποδέχεται στη Λήμνο.

Ο Σωτήρης Μανωλόυλος στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ έγραψε τόσο για σημασία της νίκης επί των ασπρόμαυρων όσο και για το ματς με τον έτερο δικέφαλο.

Αναλυτικα:

«Γεια σας φίλοι μου,

Το προηγούμενο Σάββατο νομίζω ότι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στο μυαλό όλων όσων αποτελούν τον Ήφαιστο αλλά και σε όσους βρίσκονται στη Λήμνο και στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Πετύχαμε μια ιστορική νίκη. Έιναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη αλλά το αξίζαμε. Ήμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια μπροστά, παίξαμε καλά στις δύο πλευρές του γηπέδου και στο τέλος με λίγη τύχη και από ένα φοβερό play από τον coach πανηγυρίσαμε αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας.

Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα, όλη η αποστολή, παίκτες προπονητές, σταφ, διοίκηση να πανηγυρίζουν όλοι μαζί σαν μια γροθιά σαν μια οικογένεια.

Πλέον έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, μία ακόμα μεγάλη πρόκληση καθώς αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ. Μία ομάδα από το υψηλότερο επίπεδο, με ιστορία και μεγάλους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ