Γκρίφιν: «Δύσκολο ματς με τον Ήφαιστο, να είμαστε σοβαροί»

Γκρίφιν: «Δύσκολο ματς με τον Ήφαιστο, να είμαστε σοβαροί»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου, τονίζοντας πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι η Ένωση πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή.

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναφέρθηκε στο εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον Ήφαιστο Λήμνου και στάθηκε στη δυναμική των γηπεδούχων.

Ακόμα ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης τόνισε πως στόχος όλων στην ΑΕΚ είναι μία ακόμα σοβαρή εμφάνιση, ώστε να έρθει το «διπλό» σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Γκρίφιν:

«Ακόμη μία σοβαρή εμφάνιση

Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Ήφαιστο για το Πρωτάθλημα της Basket League. Το θετικό είναι, ότι είχαμε μπροστά μας όλη την εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι ο Ήφαιστος διαθέτει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ. Το έχει αποδείξει άλλωστε με τις τελευταίες του εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Σίγουρα στην έδρα του παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατός και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον αφήσουμε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε χρειαζόμαστε ακόμη μία σοβαρή εμφάνιση, ακολουθώντας το πλάνο του τεχνικού επιτελείου. Στόχος μας είναι παίξουμε καλό μπάσκετ από τη αρχή και να πάρουμε τη νίκη προσφέροντας χαρά στους οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ