Καστρίτης: «Το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο»

Καστρίτης: «Το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο»

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για την μάχη με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι άπαντες στο «κίτρινο» στρατόπεδο γνωρίζουν την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

Ντέρμπι από τα παλιά στην Θεσσαλονίκη, με τον Αρη το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, για την 20η αγωνιστική της Basket League.

Ο τεχνικός του Αρη στις δηλώσεις του ενόψει της μάχης με τον Δικέφαλο του Βορρά, τόνισε ότι άπαντες στο «κίτρινο» στρατόπεδο γνωρίζουν την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Μια νίκη που χρειάζεται η ομάδα τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για λόγους γοήτρου.

Παράλληλα, τόνισε ότι το πάθος και η ενέργεια θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και οι παίκτες του θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο της ομάδας και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Άπαντες γνωρίζουν τη σπουδαιότητα και την ιδιαιτερότητα του επερχόμενου αγώνα μας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αφενός, στο αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα μας χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε. Αφετέρου, είναι μια αναμέτρηση με ιστορία και παρελθόν, που όλος ο μπασκετικός κόσμος της Ελλάδας και όχι μόνο, ανυπομονεί να δει.

Όπως πάντα σε τέτοια παιχνίδια, το πάθος και η ενέργεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση. Στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συνεπείς για 40 αγωνιστικά λεπτά για να φτάσουμε στη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ