Έσκασε η βόμβα: Πήρε ΝΒΑer ο Κολοσσός (vid)

Έσκασε η βόμβα: Πήρε ΝΒΑer ο Κολοσσός (vid)

Πολύ σημαντική ενίσχυση για τον Κολοσσό Ρόδου που απέκτησε τον ΝτιΆντρε Λίγκινς, στην προσπάθειά του για να παραμείνει στη Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό και στα τελευταία ματς της σεζόν θα έχει πολύτιμη βοήθεια από… Αμερική. Οι Ροδίτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του NBAer ΝτιΆντρε Λίγκινς που αναμένεται στη χώρα ματς τις επόμενες ημέρες.

Ο τιμ μάνατζερ του Κολοσσού χάρη στους επιτυχημένους χειρισμούς του, έκλεισε άμεσα την υπόθεση αυτή, με τον 30χρονο γκαρντ να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ομάδα, ενώ μάλιστα αναμένεται να παρακολουθήσει και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Κολοσσός από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ο Λίγκινς έχει 177 συμμετοχές στο NBA έχοντας περάσματα από Ορλάντο Μάτζικ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντάλας Μάβερικς, Μιλγουόκι Μπακς και Νιού Ορλίνς Πέλικανς, ενώ φέτος αγωνιζόταν για λογαριασμό των Sioux Falls Skyforce, ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, έχοντας μέσους όρους 10.8 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ