Μπλατ: «Δεν πιστεύω στην τύχη, εάν κάνουμε τη δουλειά μας όλα θα πάνε καλά κόντρα στη Ζαλγκίρις»

Μπλατ: «Δεν πιστεύω στην τύχη, εάν κάνουμε τη δουλειά μας όλα θα πάνε καλά κόντρα στη Ζαλγκίρις»

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο της ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο, στάθηκε στην προσέγγιση των παικτών του στο παιχνίδι της Ν. Σμύρνης κι αναφέρθηκε στον «τελικό» κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Ντέιβιντ Μπλατ, στάθηκε στην προσέγγιση των παικτών του στο παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους, στην κόπωση εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών και όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με την Ζαλγκίρις τόνισε πως περιμένει από τους παίκτες του πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήρθαμε με την καλύτερη δυνατή προσέγγιση. Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια και ένα δύσκολο ταξίδι. Οι παίκτες μου δεν κοιμήθηκαν για δύο μέρες. Θα ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι όμως να καθαρίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε. Οι παίκτες μου κοιτάνε μπροστά.

Την Παρασκευή έχουμε μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Εάν κερδίσουμε θα μπορούμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν πιστεύω στην τύχη. Κάποιοι πιστεύουν κάποιοι όχι. Εάν κάνουμε τη δουλειά μας όλα θα είναι καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ