Δημητρακόπουλος: «Σπανούλης και Τζόρνταν τα πρότυπά μου»

Δημητρακόπουλος: «Σπανούλης και Τζόρνταν τα πρότυπά μου»

Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ την εμπειρία του από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στα πρότυπά του.

Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, σχολίασε με ενθουσιασμό τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους και αποκάλυψε ότι πρότυπά του είναι οι Μάικλ Τζόρνταν και Βασίλης Σπανούλης.

Συγκεκριμένα ο Ιάσωνας Δημητρακόπουλος δήλωσε:

«Σε αυτή την ηλικία προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο για εμάς όσο και για την ομάδα. Κακά τα ψέματα δεν είμαστε παίκτες που θα μπούμε και θα αλλάξουμε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να βοηθάμε στην προπόνηση. Να μπαίνουμε να βγάζουμε ενέργεια.

Ο κόουτς μου έδωσε χρόνο συμμετοχής, με εμπιστεύτηκε και εγώ με τη σειρά μου μπήκα μέσα να βάλω τα δυνατά μου. Έχω μία χαρά μέσα μου για την ατομική απόδοση αλλά το αποτέλεσμα της ομάδας δεν με βοηθάει να χαρώ τόσο πολύ.

Προχωράμε παρακάτω, αύριο είναι μια καινούρια μέρα και περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι με τον Κολοσσό που είναι ένα παιχνίδι για ολόκληρη την κατηγορία. Το πρότυπο μου από ξένους είναι ο Μάικλ Τζόρνταν εννοείται και από Έλληνες ο Βασίλης Σπανούλης. Αυτούς έχω πρότυπα… Για τον Μάικλ Τζόρνταν δεν υπάρχει άλλος σαν και αυτόν πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ