Μιλεντίγιεβιτς : «Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Μιλεντίγιεβιτς : «Έτσι θα κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Κοροίβου με τον ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Κοροίβου με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Basket League, έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς. Ο 20χρονος γκαρντ τόνισε ότι με τη βοήθεια των φίλων της Αμαλιάδας και παίζοντας ομαδικά, ο Κόροιβος μπορεί να νικήσει τον δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σας!

Αυτήν την εβδομάδα η ομάδα μου προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό. Προερχόμαστε από την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή. Το παιχνίδι αυτό σίγουρα μας έμαθε πολλά και προσέθεσε εμπειρία σε αρκετούς από εμάς που είμαστε νεαροί αθλητές.

Το θετικό είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αυτού κι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε μία καλή εικόνα, σε πολλά σημεία ήμασταν ισόπαλοι ή τουλάχιστον κοντά στο σκορ με τον Ολυμπιακό και γενικότερα ήμασταν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε μία σπουδαία και ποιοτική ομάδα που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Τώρα μπροστά μας είναι ο αυριανός αγώνας. Γι’ αυτόν όλη την τελευταία εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, σύμφωνα με όσα μας έχουν δείξει και ζητούν από εμάς οι προπονητές μας. Έχουμε μία σειρά από σημαντικά ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος και θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ειδικά στο γήπεδό μας, πρέπει πάντα να διεκδικούμε τη νίκη, με την πολύ μεγάλη βοήθεια και ώθηση που λαμβάνουμε από τους φιλάθλους μας!

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα ρόστερ με ταλαντούχους και ποιοτικούς αθλητές, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «δεθεί» σαν ομάδα και βρίσκουν τα πατήματά τους στο παρκέ. Από την πλευρά μας, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στα 40 λεπτά του αγώνα. Παίζοντας ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί δίνοντας το καλύτερο για την ομάδα, θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ