ΑΕΚ : Τέλος και επίσημα ο Μανωλόπουλος

ΑΕΚ : Τέλος και επίσημα ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να εκθειάζει την δουλειά του Έλληνα τεχνικού στην ανακοίνωση του τέλους της συνεργασίας τους.

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα συνέχιζε στον πάγκο της ΑΕΚ και πλέον έγινε και επίσημο, με την Ένωση να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό.

Παράλληλα, μέσα στην ανακοίνωση της η ΑΕΚ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο διάστημα που ο 47χρονος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως διαφορετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

 Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οποιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

 

Θυμίζουμε πως ο Ντράγκαν Σάκοτα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Μανωλόπουλου, με τον Σέρβο νυν διευθυντής ακαδημιών της ΑΕΚ να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ