Ρικ Πιτίνο: Τι είπε για τα σενάρια επιστροφής  στην Αμερική

Ρικ Πιτίνο: Τι είπε για τα σενάρια επιστροφής στην Αμερική

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν από χθες σχετικά με τον ίδιο και το κολλέγιο Αλαμπάμα, που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αμερική.

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ικανοποιημένος από τα ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του, αλλά και από την συνολική της εικόνα, ενώ μίλησε και για τις πληροφορίες σχετικά με το κολλέγιο Αλαμπάμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε ένα μεγάλο ματς και θέλαμε να μείνουμε αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω τον κ. Κουφό έχει εξαιρετικά μπασκετικό μυαλό, αλλά η ομάδα του δεν έχει το ταλέντο που έχουμε εμείς κι ως εκ τούτου υπήρχε μια διαφορά στο ταλέντο.

Δεν βλέπεις κάθε μέρα η μια ομάδα να έχει 63 ριμπάουντ και η άλλη 30! Θυμάμαι πριν 6-8 εβδομάδες είχαμε μια συζήτηση εδώ για τα πλέι οφ και είχα πει ότι υπάρχουν πιθανότητες και τώρα είναι στο χέρι μας την Πέμπτη να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας».

Για το όσα γράφονται για επιστροφή του στο NCAA: «Θα πρέπει να επιστρέψω κάποια στιγμή (γέλια). Το ίντερνετ είναι κάτι σπουδαίο, μπορώ τώρα να βγάλω το κινητό μου και να κάνω κράτηση για οποιοδήποτε εστιατόριο θέλω, ακόμα και οδηγίες για το σπίτι σας να βρω.

Το ίντερνετ είναι καλό εργαλείο ωστόσο όλα τα παιδιά που παίζουν, μπορούν να μπουν και να διαβάσουν ότι θα είμαι ο επόμενος προπονητής των Λέικερς. Δεν ασχολούμαι με τις φήμες. Στόχος μου είναι να βελτιώσω την ομάδα και τους παίκτες και στέκομαι σε αυτό.

Είτε μείνω εδώ, είτε γυρίσω στο κολεγιακό πρωτάθλημα, είτε αποσυρθώ, στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα και την εικόνα της. Όταν ήρθα είχαμε 8 εντός έδρας και 11 εκτός έδρας ματς, με μόλις ένα “διπλό”, για να μπούμε στα πλέι οφ και είμαστε κοντά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ