Γιαννακόπουλος : «Μεγάλη ευκαιρία με τον Πανιώνιο»

Γιαννακόπουλος : «Μεγάλη ευκαιρία με τον Πανιώνιο»

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι του Λαυρίου με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Το Λαύριο προέρχεται από μια εξαιρετική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και όπως γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Σάκης Γιαννακόπουλος, η ομάδα του θέλει το ροζ φύλλο και κόντρα στον Πανιώνιο τον οποίο υποδέχεται το Σάββατο (9/12, 18:30-8η αγωνιστική).

Ο καλαθοσφαιριστής του Λαυρίου τόνισε ότι είναι ευκαιρία ώστε η ομάδα του να κλείσει έναν μήνα με θετικά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα, πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ! Μία νίκη ιστορική και πολύ σημαντική για την ομάδα μας από κάθε άποψη. Και βαθμολογικά και ψυχολογικά αλλά κυρίως για την δυναμική που αποκτά πλέον το Λαύριο Megabolt στο πρωτάθλημα

Πρώτα απ’ όλα ευχαριστούμε τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράσταση του σε όλους τους αγώνες της ομάδας, εντός και εκτός έδρας κι ελπίζουμε να μας ενισχύσει με τον ίδιο τρόπο και σε αυτό το σημαντικό ματς που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στον Πανιώνιο. Μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη έχοντας χάσει κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες απέναντι μάλιστα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να κλείσουμε ένα μήνα με επιτυχή αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις. Κυρίως είναι ευκαιρία να κάνουμε άλλη μια νίκη εξαργυρώνοντας αυτή με την ΑΕΚ, που δεν είναι από αυτές που λες πως τις είχαμε εντός προγράμματος. Πιστεύω ότι με ενέργεια, καθαρό μυαλό και την ίδια διάθεση που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια μπορούνε να τα καταφέρουμε… Είμαστε καλά, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε αποφασιστικότητα!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ