Πανιώνιος – Κύμη : Απορρίφθηκε η ένσταση των κυανέρυθρων

Πανιώνιος – Κύμη : Απορρίφθηκε η ένσταση των κυανέρυθρων

Στο κενό έπεσε η ένσταση του Πανιωνίου κατά της εγκυρότητας της νίκης της Κύμης στη Νέα Σμύρνη το περασμένο Σάββατο (91-92 στην παράταση).

Δεν έγινε δεκτή η ένσταση του Πανιωνίου κατά της εγκυρότητας της νίκης της Κύμης στη Νέα Σμύρνη το περασμένο Σάββατο (91-92 στην παράταση).

Οι κυανέρυθροι είχαν καταθέσει ένσταση διαμαρτυρόμενοι για μία φάση που έγινε με 1:14 να απομένουν για το φινάλε του κανονικού αγώνα. Σε εκείνη τη φάση, ο Νίκος Μπάρλος έκανε το λέι απ και αστόχησε με την μπάλα να μην βρίσκει στη στεφάνη. Ο χρόνος της επίθεσης της Κύμης ολοκληρώθηκε, αλλά τη στιγμή που ο Σακελλαρίου έσπρωξε την μπάλα ξανά προς το παρκέ, το χρονόμετρο των 24’’ ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρίποντο του ΜακΦάντεν, χάρη στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 75-77.

Ο Πανιώνιος ζήτησε είτε ακύρωση του καλαθιού (που θα του χάριζε τη νίκη) είτε επανάληψη της του παιχνιδιού, με τον αθλητικό δικαστή ωστόσο, να απορρίπτει την ένσταση.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η από 2-12-2017 ένσταση της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ περί ακύρωση καλαθιού ή επαναδιαξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΥΜΗ, τις 2-12-2017».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ