Πασκουάλ: «Αγαπούσα πολύ τον Θανάση»

Πασκουάλ: «Αγαπούσα πολύ τον Θανάση»

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον εμβληματικό παράγοντα, εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη που έτρεφε προς το πρόσωπό του.

Στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου παρευρέθηκε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός προπονητής μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του «τριφυλλιού», όμως σε καμία περίπτωση δεν ξέχασε τον ιστορικό παράγοντα των «πρασίνων» μετά και την κοινή τους συνύπαρξη στην ομάδα.

Όπως τόνισε ο 46χρονος, στο άκουσμα του χαμού του Θανάση αποφάσισε άμεσα να επιστρέψει στην Ελλάδα για να πει το τελευταίο «αντίο».

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Με εντυπωσίασε όταν τον γνώρισα, γιατί είχα ακούσει πολλά πράγματα για εκείνον πριν έρθω, αλλά όταν τον γνώρισα κατάλαβα ότι όλα ήταν αλήθεια. Το πάθος του για το μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό, τι έκανε όλη του την ζωή γι’ αυτή την ομάδα, οπότε αμέσως καταλαβαίνεις την ιστορία μιας ομάδας» ήταν τα αρχικά του λόγια, ενώ συνέχισε:

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, με βοήθησε πολύ και ήταν πάντα ευγενικός όταν με συναντούσε. Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα. Αμέσως μόλις άκουσα αυτά τα άσχημα νέα, μίλησα με τους βοηθούς μου να μάθω την ημέρα και αποφάσισα να έρθω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ