Ιτούδης: «Έφυγε ένας αυθεντικός άνθρωπος»

Ιτούδης: «Έφυγε ένας αυθεντικός άνθρωπος»

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Ιτούδης παρευρέθηκε στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, αποδίδοντας φόρο τιμής στον εμβληματικό παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θανάση αλλά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου και στην ευρύτερη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Έφυγε ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν αυθεντικός, αληθινός και το δείχνει η αγάπη του κόσμου αυτό.

Δεν ξέρω αν ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Δυστυχώς, έφυγαν όλα τα αδέρφια σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά υπάρχουν οι εγγυήσεις ότι η νέα γενιά θα συνεχίσει αυτή η δουλειά.

Εκτός του ανθρώπινου μέρους, που είναι το πιο σημαντικό, έχουμε να κάνουμε με ευεργέτες του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού. Σήμερα είδαμε ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, οι οποίοι ήρθαν για να τιμήσουν τον κύριο Θανάση».

Επιρόσθετα, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε: «Να είναι το έναυσμα για τις νέες γενιές να συνεχίσουν να αγαπούν έτσι την ομάδα τους, αλλά να μην έχουμε έκτροπα».

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Όπου και να ήμουν θα ερχόμουν, ήταν ανάγκη προσωπική να είμαι εδώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ