ΚΑΕ ΑΕΚ: «Κάταγμα στον αριστερό αγκώνα ο Ματσιούλις» (pic)

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Κάταγμα στον αριστερό αγκώνα ο Ματσιούλις» (pic)

Ο Λιθουανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Μπάμπεργκ και η ΚΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση του παίκτη.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Γιόνας Ματσιούλις και ο Λιθουανός φόργουορντ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ.

Η διάγνωση των γιατρών της «Ένωσης» αναφέρει πως ο 34χρονος παίκτης έχει υποστεί ένα κάταγμα στον αγκώνα του αριστερού του χεριού, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων».

Εδώ η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Το επώδυνο «σενάριο» για έναν από τους πρωταγωνιστές της εφετινής εξαιρετικής πορείας της ΑΕΚ «γράφτηκε» αργά χθες τη νύχτα, προκαλώντας σοκ στο «στρατόπεδο» της «Βασίλισσας».

Οι εξετάσεις (στην Ευρωκλινική Αθηνών) στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιόνας Ματσιούλις έδειξαν κάταγμα ωλεκρανίου και κορωνοειδούς απόφυσης αριστερού αγκώνα, από τον τραυματισμό στην καταραμένη -κατά πως αποδείχθηκε- αναμέτρηση με Μπάμπεργκ. Τούτο σημαίνει, ότι ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ θα μείνει εκτός επί μακρόν.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ BC συμπαραστέκεται στο Γιόνας και του εύχεται από καρδιάς να επιστρέψει δυνατότερος στην ενεργό δράση.

Περαστικά, φίλε…».

Μάλιστα η «Ένωση» έκανε και μια ανάρτηση στο Twitter με την οποία εύχεται περαστικά στον Γιόνας Ματσιούλις:

https://twitter.com/aekbcgr/status/1111577172295192577

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ