Παπαθεοδώρου: «Στόχος μας η είσοδος στην τετράδα»

Παπαθεοδώρου: «Στόχος μας η είσοδος στην τετράδα»

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο, ενώ επισήμανε και στους στόχους της ομάδας για φέτος.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο το Σάββατο (30/3, 15:45) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του λέγοντας πως ο στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα, αναφερόμενος και στις επιστροφές των τραυματιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 43χρονος τεχνικός:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και οι νίκες απαραίτητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδός μας στην τετράδα.

Αυτή την εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Λαύριο, μία ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις που έχει κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές.

Με την επιστροφή παικτών που ήταν τραυματίες και με καλύτερη χημεία από ότι στην αρχή της χρονιάς, το Λαύριο παίζει καλύτερο μπάσκετ και είναι σε καλύτερο επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι, ειδικά στην άμυνά μας, να βρούμε ρυθμό στην επίθεσή μας και να κατακτήσουμε μία νίκη στο γήπεδό μας, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ