Καστρίτης: «Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Καστρίτης: «Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως στο σύλλογο γνωρίζουν τι πρέπει να προσέξουν ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Ο Άρης φιλοξενείται αύριο (30/3, 17:00) στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League, με τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων» Γιάννη Καστρίτη να στέκεται στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε, όμως, στη συνέχεια, παρά την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται η «Ένωση», στον Άρη γνωρίζουν ποια είναι τα τρία στοιχεία που οφείλουν να προσέξουν προκειμένου κατακτήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arisbc.gr:

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι πολύ ενεργητικοί στην άμυνά τους, χρησιμοποιούν εξαιρετικά τα χέρια πάνω στην μπάλα και μεταφράζουν τα πολλά κλεψίματα σε εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Επίσης, είναι επικίνδυνοι και στο επιθετικό ριμπάουντ και στους πόντους δεύτερης ευκαιρίας.

Εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, για να καταφέρουμε να πάρουμε από τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτό που μας αναλογεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ