Γκρίφιν: «Να παίξουμε για τον Ματσιούλις»

Γκρίφιν: «Να παίξουμε για τον Ματσιούλις»

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και τόνισε πως οι παίκτες της Ένωσης θα τα δώσουν όλα και για τον Γιόνας Ματσιούλις.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ (30/3, 17:00) για την 21η αγωνιστική της Basket League και ο Μάλκολμ Γκρίφιν αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα με τους κίτρινους.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μεταξύ άλλων και για το ματς με τη γερμανική ομάδα που έρχεται αλλά και για αυτό όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε, ενώ στάθηκε και στον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις, τονίζοντας πως στο ματς με τον Άρη θα παίξουν και για εκείνον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση στη Γερμανία, όπου αντιμετωπίσαμε τη Μπάμπεργκ για τη φάση των «8» του BCL. Το ματς δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε, ωστόσο στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας, παίξαμε πιο καλή άμυνα και η διαφορά των τεσσάρων πόντων μπορεί να καλυφθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Θέλει προσοχή, σοβαρότητα και πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Final – 4, παρέα με τον κόσμο μας.

Αφήνουμε στο πίσω μέρος του μυαλού όμως τη ρεβάνς με τη Μπάμπεργκ και εστιάζουμε στην αυριανή (30/03) αναμέτρηση με τον Άρη. Ένα ματς ΑΕΚ – Άρης είναι ντέρμπι κάθε χρόνο.

Σίγουρα ο Άρης διαφέρει με την ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, διαθέτει παίκτες που αν τους αφήσεις ελεύθερους να δημιουργήσουν μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Πρέπει να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, τη νίκη. Χρειάζεται υπομονή, σοβαρότητα και τα σαράντα λεπτά και να παίξουμε για τον Γιόνας που είναι σημαντική απώλεια για όλους στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ