Μπάνκι: «Να αποδείξουμε τη σταθερότητά μας»

Μπάνκι: «Να αποδείξουμε τη σταθερότητά μας»

Για την αναμέτρηση με τον Άρη μίλησε ο τεχνικός της «Ένωσης», ο οποίος τόνισε πως παρά τα προβλήματα, η ΑΕΚ έχει θέσει ως στόχο να αποδείξει τη σταθερότητά της.

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο (30/3) τον Άρη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League, με στόχο τη νίκη που θα τη φέρει όλο και πιο κοντά στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Λούκα Μπάνκι, μίλησε για επικείμενη αναμέτρηση, πλέκοντας αρχικά το εγκώμιο του Άρη, ενώ παράλληλα στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και στην έλλειψη προετοιμασίας.

Παρόλα αυτά, ο 53χρονος προσπάθησε να δει τα πράγματα από τη θετική πλευρά, τονίζοντας πως παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κιτρινόμαυροι», συγχρόνως τους παρέχεται η ευκαιρία να αποδείξουν τη σταθερότητά τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είχαμε τον χρόνο που θα θέλαμε, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση με τον Άρη. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο με τους αγώνες του BCL και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι μέσα σ΄ ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να επαναφέρουμε την ενέργειά μας στο απαιτούμενο επίπεδο.

Ο Άρης είναι μία ομάδα, που παρά το κακό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα παίζει καλό μπάσκετ, έχει μεγάλο ρόστερ το οποίο αποτελείται από πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, διότι αν δεν προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση, θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα.

Από την πλευρά μας, παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς, έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε την σταθερότητα μας ως ομάδα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Βρισκόμαστε σε μια ειδική κατάσταση μέσα στην περίοδο και όλοι θέλουμε να αποδείξουμε, ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ