Άρης: Εκνευρισμός στην ΚΑΕ για την αλλαγή στάσης στο θέμα Παλέ

Άρης: Εκνευρισμός στην ΚΑΕ για την αλλαγή στάσης στο θέμα Παλέ

Ενώ ΚΑΕ Άρης και Υφυπουργείο Αθλητισμού βρίσκονταν μια ανάσα από τη συμφωνία για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αλλαγή στάσης από πλευράς Κυβέρνησης, γεγονός που έχει προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις των κίτρινων.

Ο Αρης είναι η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων με τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’80, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να έχει το δικό της γήπεδο.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά συχνά-πυκνά παρουσιάζονται «εμπόδια» ακόμη και στο θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου για χρήση από τους κίτρινους.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Φεβρουαρίου είχε γίνει η συνάντηση της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη, κ. Ψηφίδη και τους κ.κ. Γρόλλιο και Αλεξανδρίδη.

Τότε στη συνάντηση αυτή όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου οι συζητήσεις έμπαιναν στην τελική ευθεία για την συμφωνία της παραχώρησης του Αλεξανδρείου στον Αρη.

Λιγότερο από 1,5 μήνα μετά το θέμα δείχνει να… στραβώνει, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό στην ΚΑΕ. Η πλευρά του Υφυπουργείο Αθλητισμού φέρεται να κάνει… πίσω τώρα κι αυτό τη στιγμή που φάνηκε ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν βέβαια.

Από την πλευρά του ο Αρης θεωρεί αδικαιολόγητη την αλλά στάσης από πλευράς Υφυπουργείου και καλεί τους επιτελείς της Κυβέρνησης να τηρήσουν τη συμφωνία και να παραχωρήσουν το ιστορικό γήπεδο στην κίτρινη ΚΑΕ.

Τα όσα ανέφερε το δελτίο Τύπου του Υφυπουργείου για τη συνάντηση με τους ανθρώπους του Αρη ανέφεραν:

«Στη συνάντηση αυτή από πλευράς Πολιτείας το «παρών» έδωσαν η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (η συζήτηση έγινε στο γραφείο του), αλλά και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος.

Από πλευράς κίτρινων, το «παρών» ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Αλεξανδρίδης και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Γρόλλιος, ενώ θέμα της συνάντησης ήταν η μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη.

Συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα”, ανέφερε το δελτίο Τύπου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ